Voor de Earlybirds, 25% korting op de Moederdagpakketten !

Ben jij op zoek naar jezelf?

Door Betty Watson op 12 maart 2021

Ben je zoekende? Loop jij vast? Ben je op zoek naar jezelf? Wil je weten wie jij bent? Wil je antwoorden op zaken? Dit kan over persoonlijke, gezinvraagstukken, algemene of zakelijke gebieden gaan. Eigenlijk over alle levensvraagstukken..

Alle antwoorden vind je in jezelf..

Hoe kun je hier achter komen?
Door jouw dromen, intuïtie, gevoelens, ingevingen, gebeurtenissen..

Wat kun je actief doen?
Maak een begi/ altaar van: een glas water, witte dinerkaars met kandelaar, een witte lapje katoen/ sarposi. Gebruik het lapje katoen als een kleedje. Leg alles op een tafeltje of kast.

Steek je kaars aan

Mediteer/ bid, laat jouw nood zien, huil, leg jouw ziel bloot, stel vragen aan jouw Voorouders, Ancestors (overledenen), Beschermengelen, Gidsen, Begeleiders of hoe jij ze noemt. Vraag ze om bescherming, erken dat ze er zijn!
Je zult al snel verlichting voelen. Je zult antwoorden krijgen. Je zult veranderingen zien.

Je mag ook een kalebas gevuld met water tijdens de meditatie/ gebed gebruiken en een plengoffer doen. Dit houdt in dat je wat druppels water op de grond laat vallen tijdens dit ritueel. Het mag ook in je badkamer, buiten of binnen op een lapje stof op de grond.

Dus voordat je antwoorden buiten jou om zoekt en anderen raadpleegt. Begin bij jezelf…

En integreer deze handeling in jouw leven. Laat deze handeling een onderdeel van jouw leven zijn. Doe de handeling niet alleen wanneer je tegen zaken aanloopt maar ook wanneer het goed met jou gaat. Wees dankbaar en blij dat jouw Voorouders er voor jou zijn. Want zij zullen jou nooit in de steek laten. Maar erkenning dat ze er zijn is noodzakelijk!

Oja nog iets. Betrek jouw kinderen, neefjes en nichtjes ect ect bij dit ritueel en maak er samen wat moois van. Zij zullen deze handeling automatisch toepassen in hun leven..Prachtig!

Iets om over na te denken.. Stel je voor wat kunt bereiken met de ondersteuning van jouw Voorouders…

Soso lobi, Sisa Afiba

Sisa-afiba.com

Lees ook:
Copyright © 2020 Sisa-afiba.com
lockusermagnifiercrossmenuarrow-left