Gratis NL verzending boven € 75
Niet goed geld terug garantie
Gratis presentje inbegrepen
Verzending 3 tot 5 werkdagen
Sisa-Afiba-logo-horizontal
 0,00

Your Cart

Secure checkout
Handje vol water

Testimonials van onze tevreden klanten

Hadassah Vorm

Mijn bestelling van de Swit’Watra kaars mogen ontvangen en wat was ik hier blij mee! Zo goed en mooi verpakt, een lief heerlijk ruikend stukje zeep erbij als cadeautje en dan de kaars zelf in een stenen pot. De geur was fantastisch…… heerlijk om gewoon te branden maar ook als je een Swit’Watra bad neemt, heerlijk om hierbij te branden.

Ik was even benieuwd hoe mijn man het zou vinden. Nou, dit vond híj ervan:

Delano: ‘prachtig gemaakt, je ziet dat het met liefde is gemaakt. A smeri Switi (= het ruikt heerlijk)... Fijn om als we baden te branden. Echt professioneel verpakt ook!’

Betty, wij zijn groot fan en wachten in spanning af op de volgende serie. Grantangi, soso lobi.’

Hadassah & Delano

Angela Blokland

Vandaag een luku gehad van Sisa Afiba.Ben nog steeds onder de indruk van deze vrouw. Wow wat is ze een prachtig mens ze heeft me zoveel info gegeven. Ik ben echt blij dat ik bij haar ben geweest. Nogmaals SisaAfiba bedankt voor deze ervaring ❤

She Lle

Ik heb een kot luku gedaan bij Sisa Afiba.Een hele lieve zachtaardige vrouw die rust ook uitstraalt. Ik voelde me gelijk op m'n gemak. Deze vrouw heeft mij veel weten te vertellen en wat mij te doen staat. Kortom ik ben tevreden. Ik raad Sisa Afiba zeker aan.

Naris Narcis

Ik heb een luku gedaan bij Sisa Afiba en ik ben zeer tevreden hierover. Hier kreeg ik duidelijkheid en weet nu waar ik aan moet werken. Dank u wel !

Sisa-Afiba-icon Copyright © 2021 All Rights Reserved
lockheartusermagnifiercrossmenuchevron-upchevron-down