Voor de Earlybirds, 25% korting op de Moederdagpakketten !

Over ons

Wie is Sisa Afiba?

Betty Watson is Sisa Afiba. Betty is natuurgeneeskundige én HBO sociaal pedagogisch hulpverlener. Zij belichaamt de combinatie van de westerse leer en natuurgodsdiensten en brengt alles samen in een holistische benadering. Vanuit deze benadering zijn de producten van Sisa Afiba ontstaan: handgemaakt, zielsversterkend, reinigend, beschermend, energie verhogend; kortom, Suriname en Afrika in jouw badkamer!

Betty is geboren in 1976 in Rotterdam en heeft een samengesteld gezin van 5 kinderen. In Reeuwijk heeft zij haar werkplaats waarvandaan ze opereert.
Als dochter van Ma Josephina en Regie Daniel is Betty opgegroeid met de winti leer en heeft ze de traditionele wijze van dichtbij geleerd. De uitgebreide persoonlijke ontwikkeling die ze heeft doorgemaakt de laatste jaren heeft haar geholpen om haar eigen weg te bepalen. Die weg heeft geleid naar Sisa Afiba.

Sisa Afiba brengt alle schatten en schoonheden van Suriname en Afrika  en laat het zien aan de wereld. Met haar producten slaat Sisa Afiba de brug van baden en rituelen naar een wellness ervaring. Sisa Afiba zorgt ervoor dat de mooie producten uit de rijke binnenlanden van Suriname en Afrika beschikbaar worden voor een breed publiek.

Probeer gerust eens een swiet watra douchegel of één van de kaarsen en ervaar zelf de heilzame werking.

Soso lobi
Sisa Afiba

Copyright © 2020 Sisa-afiba.com
lockusermagnifiercrossmenu